Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck

Reinier Kempenaar - Woubrugge

Boerderij

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is ons verhaal achter onze slogan, ‘Goed voor elkaar’. In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft maar ook van ons vraagt. Bewust genieten kunnen we als we goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Nu en straks.

De boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties teelden daar met passie producten voor bij u op tafel. Reinier Kempenaar bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen.

Passie voor alles wat groeit en bloeit maakt de producten van eigen akkers en uit eigen moestuin smaakvol. En het verhaal achter deze producten maakt ze bijzonder. Op meer dan 30 hectare worden groenten, granen en bloemen, met liefde geteeld. Ze brengen smaak, gezondheid en sfeer bij de Dyck en bij u op tafel.

Producten