Wie zijn we

Wij zijn een groep boeren en telers die gezamenlijk ambachtelijk geproduceerde streekproducten verkopen aan speciaalzaken, groothandel en retail. Sinds 1 juni 2010 zijn we opgericht met 11 leden, op dit moment zijn we met 35 leden. Ieder lid maakt met veel plezier een kwaliteitsproduct en komt graag in contact met de mensen die onze producten kopen en de winkels die onze producten verkopen.

De organisatie bestaat uit de leden zelf. Het bestuur en de werkgroepen zorgen voor de dagelijkse gang van zaken en worden hierbij ondersteund door een aantal werknemers.

De logistiek wordt verzorgt door onze partner in Transport: Duivenvoorden Transport in Zoeterwoude-Rijndijk alwaar ook het distributie centrum is.

De promotie van Groene Hart Streekproducten doen we samen met één van de activiteiten van Stichting Groene Hart, het ondernemers platform voor aanbieders van agro – toerisme in het Groene Hart. In de werkgroep Groene Hart Streekproduct wordt ook het SPN certificering gehandhaafd voor een erkend streekproduct en Groene Hart Streekproduct wat met twee verschillende logo’s tot uiting komt:

GHKH_logo_streekproducten   Erkend product