Partners

De Groene Hart Coöperatie is tot stand gekomen door een aantal partners die zich samen met ons inzetten voor behoud en promotie van ons mooie Groene Hart. Door de groeiende vraag naar ambachtelijke streekproducten hebben producenten de handen in een geslagen, en onder auspiciën van Stichting Groene Hart, kloppend hart hebben deze ondernemende producenten de Groene Hart Coöperatie opgericht.

Meer informatie?
Zie op de website Stichting Groene Hart of per mail.

Op logistiek gebied werken we nauw samen met Duivenvoorde Transport in Zoeterwoude. Op het DC is koelcel aanwezig collectie en verspreiding van Groene Hart Streekproducten naar de klanten.

wagen-duivenvoorden

De organisatie van de orderverwerking ligt in handen van vaste chauffeurs waaronder Highfrost Logistics.

 

wagen-highfrost

Klanten kunnen ook producten op DC ophalen op dinsdag na 17:00 uur, mits voor maandag 12:00 uur digitaal besteld.

Slowfood Nederland is een partner die een wereldwijde beweging is en bestaat uit mensen die staan voor good, clean & fair food. Good staat voor kwaliteit, smaakvol, gezond. Clean voor productieprocessen die geen schade veroorzaken aan de omgeving. Fair voor het bereikbaar zijn voor iedereen, toegankelijke prijzen voor consumenten, gezonde voorwaarden en marge voor producenten. Al onze producten voldoen aan deze eisen. Slowfood draagt jaarlijks bij aan de Groene Hart Streekproductenverkiezing en organiseert diverse activiteiten.